Curs de tango începători, pentru oameni şi extratereştri

V-am mai povestit de Pino4, extraterestrul care a apărut la milonga în decembrie şi cu care m-am împrietenit. De fapt, mi-a devenit foarte drag. Ca să n-o mai lungim, îl iubesc maxim.

Pino4 este foarte interesat de tango şi ia lecții cu mine, în fine, cu mâna mea dreaptă, el fiind atât de mic.

A fost aseară la milonga, poposeşte lângă reşoul de pe pistă şi se uită atent la dansatori. Zice că îl fascinează felul în care oamenii se adună, cunoscuți sau necunoscuți, dansează în cerc câteva ore şi apoi se desprind.

Ieri am avut lecție şi mi-a povestit că este o imagine similară cu felul în care el vede universul. Zicea ceva de energie, cercuri concentrice, culori şi sunete. M-a dus cu gândul la mandale. I-am arătat pe google câteva tipuri şi a ales-o pe asta, care curios sau nu, seamănă binişor cu prima imagine surprinsă cu Pino4 la milonga.

N-ai cum să nu-l iubeşti. Că e adevărat sau nu ce zice el, nici nu mai contează, e atâta bucurie şi calm în prezența lui, încât tind să cred tot ce spune.

Lecțiile de tango merg anevoios, cred că învață mai greu să danseze cu mâna mea, nu văd ce mari emoții ar putea ea declanşa în el.

In aprilie vine cu un grup de prieteni care vor şi ei să învețe tango. Tot atunci vom începe şi noi o grupă nouă, aşa că m-am gândit să-i combin, oameni şi extratereştri.

Nu ştiu exact settingul, dar mă voi consulta cu Pino4 şi vom găsi formula potrivită.

Aşa că îți lansez invitația: hai la cursuri de tango cu extratereştri. Dacă te crezi diferit de restul oamenilor, vei putea dansa cu extratereştri sau cu alți oameni, diferiți ca tine. Dacă te consideri normal ( te implor să-mi scrii şi mie ce înseamnă), vei dansa cu oameni normali ca tine.

De ce tango? Te aduce în corp, te relaxează, îți faci prieteni noi şi eşti îmbrățişat. Şi s-ar putea să ai şi nişte conversații tare frumoase cu ei.

Dacă ai prieteni normali sau care par de pe altă planetă şi ei, dă-le linkul de mai jos.

https://www.facebook.com/events/240341263513285/

Pe curand!

https://www.facebook.com/events/240341263513285/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.