Bine ai venit pe acest site. Sper să fie o vizită utilă. Dă-mi voie să mă prezint. Eu sunt Lucia Mîrzan. Am absolvit prima facultate, ASE-ul, Relații

Economice Internaționale si am lucrat până la 30 de ani în marketing și organizări de evenimente corporate.

În 2006, la 30 de ani, am descoperit tangoul argentinian, care avea sa-mi schimbe fundamental viața. Am petrecut un an in Buenos Aires, pentru a învăța de la maeștri autentici, arta îmbrățișării pe muzică. Am dansat profesionist alături de unul dintre ei, respectiv maestrul Flaco Dany și am călătorit in 15 țări pentru a preda si transmite această cunoaștere.

Din 2009 predau și organizez evenimente și petreceri săptămânale de tango argentinian, in București, in cadrul școlii pe care am fondat-o, Fabrica de Tango.

Tangoul reprezintă pentru mine o cultură, o muzică, un dans născute din nevoia oamenilor de a se conecta, de a fi împreună. Arta de a dansa tango înseamnă jocul optim între fuziune și autonomie, între nevoia de a fi împreună și nevoia de a fi singur.

Tangoul mi-a deschis calea unei explorări personale, concretizată într-un demers psihoterapeutic de profunzime, datorită căruia m-am apropiat de domeniul psihologiei.

În 2016 am absolvit Facultatea de Psihologie în cadrul Universității Titu Maiorescu. În prezent sunt psiholog clinician in supervizare și consilier psihologic. In 2018 termin formarea în psihodramă clasică  www.psihodramaclasica.ro  metoda de terapie care folosește instrumente din teatru – de aici ‘drama’ din cuvântul psihodrama) și formarea în terapie prin dans și mișcare, în cadrul ARPDM.